Huisdier van de week: Ozzy

Foto: Dierentehuis Arnhem

Ozzy is een rustige, sociale kat die gek is op aandacht. Het is wel een kat met extra zorg. Ozzy heeft namelijk een hartruis en chronische niesziekte.

Dit hoeft geen problemen te geven maar, wanneer Ozzy teveel stress ervaart kan hij klachten krijgen m.b.t. zijn niesziekte en hartruis. Om die reden plaatst Dierentehuis Arnhem en omstreken Ozzy alleen in een rustig huishouden zonder kleine kinderen. Regelmatig borstelen is nodig om klitten te voorkomen in de vacht. Ozzy is een buitenkat, maar een afgesloten tuin of een balkon is ook al voldoende.

Ozzy is een raskat, een Birmaan van acht jaar oud.

Pech gehad

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Ozzy.

 

Ozzy. Diernummer: 27690

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/ozzy/

Heeft u interesse? Geeft u Ozzy een tweede kans?

Dierentehuis Arnhem en omstreken verzoekt u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen of om langs te komen tijdens haar openingstijden van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.30 uur. Het telefoonnummer is 026-3619861. De medewerkers informeren u graag, contact kan ook door te mailen naar [email protected].

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden