Introductiecursus SoulFitness start op 11 juni

Foto: Vitaalkunst

Vanaf 11 juni start Elske Hoen van praktijk Vitaalkunst in Wageningen de introductiecursus SoulFitness. Je kunt de cursus live in Wageningen volgen of online thuis in Arnhem.

De cursus loopt van 11 juni tot 12 juli en is bedoeld voor iedereen die meer wil leven vanuit zijn innerlijke licht. Die het beschermende bouwwerk om zich heen losser en transparanter wil maken, zodat je diepste zelf in al haar pracht naar buiten kan stralen.

Meditatie en tekenoefeningen

Je gaat werken met meditatie, visualisatie, tekenoefeningen en schrijfopdrachten. Alle oefeningen dragen bij aan het omvormen van beperkende patronen in jezelf.

De cursus is voor iedereen die diep van binnen voelt dat er meer is dan het standaard patroon waar we in onze maatschappij mee worden opgevoed. Dat er een wezenlijk deel van hem of haar ondergesneeuwd is en dat deel weer ruimte wil geven. Dat hij of zij vast zit en meer innerlijke en uiterlijke vrijheid voor zichzelf wil creƫren.

Gratis online workshops

Om eerst een indruk te krijgen en te ervaren wat SoulFitness is, kun je twee gratis online workshops volgen.

Online: donderdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur (opnames worden beschikbaar gesteld)

In de praktijk in Wageningen: donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers bij de lessen in de praktijk.

Tarieven:

* Online Introductie SoulFitness 97 euro

* Introductie SoulFitness in de praktijk 197 euro

De cursus wordt gegeven door Elske Hoen, vanuit Vitaalkunst, praktijk voor kunstzinnige therapie. Lees meer op www.soul-fitness.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden