Dierentehuis zoekt tuinman voor twee ochtenden per week

Dierentehuis Arnhem en omstreken aan de Larensteinselaan in Velp is op zoek naar een vrijwilliger met groene vingers, een tuinman voor twee ochtenden per week.

De tuinman onderhoud het groen op het terrein van het dierenasiel, dus denk aan grasmaaien, vegen, onkruid verwijderen en soms wat snoeiwerk.

Bent u geïnteresseerd en wilt u het Dierentehuis Arnhem en omstreken helpen, neem dan contact met hen op door te bellen met 026-3619861. De medewerkers informeren u graag, contact kan ook door te mailen naar [email protected].

(Tekst gaat verder onder de foto)

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

Ga eens langs bij het Dierentehuis tijdens haar openingstijden van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.30 uur. Het telefoonnummer is 026-3619861.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden