Stroom opent eenmalig date-restaurant in het Gulden Hart

Foto: Stroom/Estee Stroker

Estée Strooker en Charis Heising, eigenaren van Eetwinkel Stroom, organiseren in navolging van het tv programma First dates restaurant een eigen versie in hun locatie het Gulden Hart in de Hoogkamp.

Toen Estée Strooker (eigenaresse van Eetwinkel Stroom, ‘t Amusement en bekend van 24 Kitchen) en Charis Heising (mede-eigenaar van Eetwinkel STROOM), een aflevering van het populaire tv programma ‘first dates’ keken waren ze het er gauw over eens dat er in Arnhem ook een keer een date-restaurant moest komen. Er is namelijk geen betere manier om in gesprek te gaan met een andere  single dan onder het genot van een heerlijke maaltijd!

Date restaurant

Dus stelde Estée een heerlijk 3-gnagen menu samen en openen de ondernemers op 14 juni in hun locatie in het Gulden Hart (een prachtige omgebouwde kerk) het date-restaurant. Het perfecte decor voor een avond ongedwongen genieten. Lekker eten en nieuwe mensen leren kennen, eigenlijk is er geen reden
voor singles om niet meet e doen.

Match gezocht

Het date restaurant zal vergelijkbaar zijn aan het ‘first-dates’restaurant. Dat betekent dat het eerst nodig is om je aan te melden middels een inschrijfformulier op de website. Als er een match gevonden wordt krijg je een uitnodiging met een tijd waarop jouw date zal beginnen. Uiteraard kan je eerst een drankje drinken aan de bar om de zenuwen een beetje onder controle te krijgen.

Het 3-gangen menu kost slechts €25 en de date krijg je er gratis bij!
Inschrijven doe je via www.eetwinkelstroom.nl/date-restaurant

Praktische info

  • Datum: vrijdag 14 juni
  • waar: het Gulden Hart, Bakenbergseweg 72, 6814 MK Arnhem
  • Kosten: 3-gangen menu €25
0