Huis Zypendaal – Voorstelling ‘Gedroomd Land’

Foto: Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Op vijf oude kastelen en landgoederen kun je in de maanden mei tot en met augustus terug naar de tijd van steenrijke kasteelheren, hardwerkende keukenmeiden en adellijke dames in sierlijke jurken.

Bij Huis Zypendaal, Belmonte Arboretum, Kasteel Middachten, Tuin de Lage Oorsprong en Kasteel Rosendael vindt dan vijf weekenden lang het driedaagse LandGOEDfestival plaats. Je kunt er onder andere kunstwerken bewonderen, genieten van muziektheater en luisteren naar poëzie. En… ook voor de kinderen zijn er ook volop activiteiten te beleven!

Met de acteurs op pad

Tijdens het LandGOEDfestival speelt Muziektheater De Plaats uit Arnhem de avontuurlijke voorstelling ‘Gedroomd Land’. Dit drieluik voor jong en oud is speciaal ontwikkeld voor het festival en vertelt het verhaal van een welgestelde familie. Tijdens de voorstelling kijk je in het leven van de adellieden, terwijl je je samen met de acteurs, zangers en muzikanten over het landgoed beweegt. De professionele acteurs worden op elke locatie bijgestaan door lokale fanfares, koren en ensembles. Daarnaast heeft elk landgoed een eigen randprogramma samengesteld met rondleidingen, beeldende kunst, muziek en leuke verrassingen voor kinderen.

Wilt u de voorstelling ook bijwonen?

U bent van harte welkom op het LandGOEDfestival bij Huis Zypendaal in Arnhem op zaterdag 11 mei. De voorstelling begint om 15.30 uur. We houden graag een plek voor u vrij, dus laat ons even weten of u komt (en met hoeveel personen) door te mailen naar [email protected] Wij zorgen dan dat uw naam op de gastenlijst bij de dagkassa staat.

  • 15:00 – 15:30 u – ontvangst aan de dagkassa
  • 15:30 – 17:05 u – voorstelling ‘Gedroomd Land’
  • 13:00 – 17:00 u – mogelijkheid tot bezoek LandGOEDfestival

Adresgegevens: Huis Zypendaal, Zijpendaalseweg 44 in Arnhem, Aan de overkant van de Zypendaalseweg zijn parkeermogelijkheden.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden