Workshop ‘Hoe zet ik de volgende stap in mijn carrière?’

Foto: DeBroekriem

Op vrijdag 10 mei neemt Sanne Claassen-van Daal, eigenaar van &Zo Arbeidsbemiddeling werkzoekenden mee naar een volgende stap in hun carrière. Deze workshop wordt georganiseerd door Ali Hendriksen, eventmanager bij DeBroekriem.

Sanne deelt op humoristische wijze haar ervaringen en geeft pakkend advies, zodat je als werkzoekende gaat ontdekken of je wel goed voor jezelf zorgt….In je carrière wil je flexibel zijn en doorgroeien, dus dat betekent hard werken! Of zegt een stemmetje diep van binnen dat je weleens wat anders wilt?

Locatie en aanmelden

De workshop vindt plaats op vrijdag 10 mei 2019 van 10.00 tot 12.00 uur op de locatie De Lommerd, Spijkerstraat 185a te Arnhem. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via https://www.debroekriem.nl/event/hoe-zet-ik-de-volgende-stap-in-mijn-carriere/

Over DeBroekriem

De Broekriem ondersteunt mensen die op zoek zijn naar (meer) werk of zich willen oriënteren op ander werk. De eventmanagers zijn als vrijwilliger aangesloten bij de Broekriem om diverse events te organiseren die een steuntje in de rug zijn voor werkzoekenden.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden