Donderdag 2 mei start KasteelKidsClub op kasteel Rosendael

Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen

Op donderdag 2 mei start de KasteelKidsClub op kasteel Rosendaal. Je kunt daar alleen of met je ouders en/of grootouders allerlei activiteiten doen. Van spelletjes tot leuke knutselprojecten. Elke middag is anders!

De KasteelKidsClub start aanstaande donderdag van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur. De KidsClub is gevestigd in het Beleef!souterrain van het kasteel.

Park Rosendael

Voor of na de KasteelKidsCLub kunnen kinderen met de Beleef! Plattegrond het park ontdekken. In park Rosendael is veel te zien en te doen, voor volwassenen en kinderen. Bijzondere boomsoorten, blote voetenpad, rozentuin, maar ook de tuinsieraden als de Bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen. Het park is geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Kasteel

Reserveer ter plaatse ook een plek voor de rondleiding kasteel. Rondleidingen in het kasteel starten meerdere malen per dag tussen 11.30 en 16.00 uur. Het kasteel is bekend om zijn donjon en zijn volledig ingerichte interieurs. De ronde toren is de grootste in zijn soort die in Nederland bewaard is gebleven

  • Datum en tijd KasteelKidsClub: donderdag 2 mei, aanvang 14.00 uur (duur ca. 1,5 uur).
  • Entree, inclusief kasteel en parkbezoek: volwassenen € 12,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,25. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 3,00
  • Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal

Informatie: [email protected]
Reserveren: niet nodig

 

 

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden