Derde boompicknick over bomenbeleid gemeente

Foto: Vrienden van Sonsbeek

De derde boompicknick van de gemeente Arnhem is op 23 april. Wilt u meepraten en denken over het bomenbeleid van onze stad? Meldt u zich dan aan. Iedere picknick begint om 18.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Aanmelden is gewenst. Geef bij het aanmelden aan bij welke picknick(s) u aanwezig wil zijn. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected] of via www.bomenplanarnhem.nl.

Thema’s en onderwerpen

Tijdens de startbijeenkomst op 13 maart zijn er meer dan 40 gespreksonderwerpen aangedragen. Deze punten zijn gerangschikt naar tien gespreksthema’s. Zowel de onderwerpen als de thema’s zijn verdeeld over de eerste drie boompicknicks. Op de eerste boompicknick is er gesproken over de waarde van bomen en wat we met nieuwe bomenbeleid willen bereiken.

Online meepraten kan ook

Online meepraten en denken? Dat kan via www.bomenplanarnhem.nl. Ga met andere inwoners en organisaties in gesprek over verschillende onderwerpen. Bekijk welke dilemma’s er zijn. Volg wat er tijdens bijeenkomsten besproken is en hoe het proces naar een nieuw bomenbeleid verder verloopt. U kunt tot 15 mei online meepraten en denken over het nieuwe bomenbeleid.

De derde boompicknick vindt plaats in De Buitenplaats in Schuytgraaf, Marasingel 19, 6846 DX Arnhem.

NB Op 7 mei vindt de laatste bijeenkomst plaats, in Molenplaats Sonsbeek. Alle bijeenkomsten beginnen om 19.30.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden