31 maart feestelijke opening nieuw jaarthema Openluchtmuseum

Foto: Pretoprecept

Op zondag 31  maart opent het Openluchtmuseum het hoogseizoen op feestelijke wijze. Bewonder de ‘Candy Girls’ op stelten, luister naar de muziek van zingende koks of geniet van een heerlijke suikerspin.

Verschillende locaties in het museum staan in het teken van het jaarthema. Volg de route en verzamel alle receptenkaarten.

Vanaf 29 maart opent het Openluchtmuseum de deuren weer voor het zomerseizoen, maar de echte officiële opening met superveel gezelligheid is op 31 maart. Ontdek het nieuwe jaarthema Gruwelijk Lekker, geniet van de Zingende koks of probeer een mierzoete suikerspin te bemachtigen bij de Sweet Chefs. Leer alles over smaken in de nieuwe tentoonstelling en verzamel alle Gruwelijk Lekker recepten op de locaties in het park. Zondag 31 maart trappen we het jaar feestelijk af, kom jij ook?

Kookboek mee, gratis entree

Zoals de titel luidt: Kom je zondag 31 maart naar het museum? Neem je eigen kookboek mee en krijg gratis toegang. Iedereen die een kookboek bij zich heeft mag met 1 kind en 1 volwassene gratis naar binnen. Je betaalt dus alleen toegang voor eventuele andere personen die mee zijn, en voor een parkeerkaart. Je kookboek lever je in (blijft achter in het museum) en wij plaatsen hem dan in het Openluchtmuseum, in het Canon Café!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden