Tweedehands kinderkledingbeurs Sis & Co in Elden

Foto: Sis & CO

Op zaterdag 23 maart vindt de lente en zomereditie van de kinderkledingbeurs Sis & Co plaats. De kinderkledingbeurs wordt voor de zevende keer georganiseerd in Elden.

Sis & co is een beurs met een ruim aanbod mooie, eigentijdse tweede hands (merk)kinderkleding in maat 86 t/m 176 en XS en S. Kom ook voor een prikkie de voorjaars-en zomercollectie voor de kinderen bij elkaar shoppen.

De beurs is een initiatief van twee enthousiaste Arnhemse zussen, Rinske Vreuls en Nienke Brugman-Vreuls. Zij hebben een grote voorliefde voor leuke, aparte, maar wel goedkope kinderkleding. Met de beurs willen zij het voor iedereen mogelijk maken om voor kleine prijsjes kwalitatieve en leuke tweedehands kinderkleding aan te schaffen. Op deze manier hopen zij er ook aan bij te dragen dat kleding niet onnodig wordt weggegooid.

Zelf verkopen

Je kunt zelf ook kleding inbrengen. De organisaoren proberen de kleding dan tijdens de beurs voor je te verkopen. Je kan je kleding inleveren op vrijdagavond 22-03-2018 tussen 18:30 uur en 19:00 uur bij basisschool de Troubadour. Je kunt maximaal 50 kledingstukken waarvan maximaal twee paar schoenen en twee jassen inbrengen per verkoopnummer. Zie ook: Sis&Co/verkopen.

Simavi

Kinderkledingbeurs Sis & Co schenkt de kleding die inbrengers niet retour willen aan ontwikkelingshulporganisatie Simavi. Simavi werkt samen met lokale organisaties aan de verbetering van de gezondheid van meisjes en vrouwen in negen ontwikkelingslanden. Zij investeren in de basisomstandigheden die nodig zijn voor een gezond bestaan en zorgen ervoor dat vrouwen en meisjes in deze landen een gezond leven kunnen leiden.

Kinderkledingbeurs Sis&Co

  • Datum: Zaterdag 23-3-2019
  • Tijdstip: 12.00-14.00
  • Locatie: Basisschool de Troubadour
  • adres: Rijksweg-West 63,6842 BB Arnhem (Elden)

Voor meer informatie:

www.kinderkledingbeurssisenco.jimdo.com

https://www.facebook.com/kinderkledingbeursSisenCo

 

Op de foto de beide organisatoren van de kinderkledingbeurs: Rinske Vreuls en Nienke Brugman-Vreuls.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden