Bied live mee op Vitesse wedstrijdshirts

Foto: MatchWornShirts

Tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord – morgen, 10 maart om 14.30 uur – kan live geboden worden op het ultieme Vitesse fan-item: een gedragen – ongewassen – en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw favoriete speler.

Ga naar www.MatchWornShirt.com en haal een stukje Arnhemse geschiedenis in huis of geef een uniek cadeau. Alle shirts van de spelers die het veld betreden worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling opent op het moment van de aftrap en sluit exact vier dagen later. Meebieden kan via www.MatchWornShirt.com – ook vanaf je mobiele telefoon! Je kan dus tijdens de wedstrijd al meebieden. De veiling is bedoeld om geld op te halen voor de club.

Het bericht gaat door onder de video.

 

Snel in huis

Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Kan je de spanning niet aan of heb je geen zin om vier dagen te wachten? Maak dan gebruik van de ‘buy it now’ optie. Hiermee ben jij direct en gegarandeerd de winnaar van jouw favoriete shirt voor een vastgestelde prijs. Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

Meer weten? Ga naar www.MatchWornshirt.com

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden