Lasergamen in park Rosendael

Foto: Kasteel Rosendael

Op de zondagen 17 maart en 19 mei zijn er tussen 11.30 en 16.00 uur leuke activiteiten te doen in park Rosendael. Op deze zondagen kunnen kinderen broodjes bakken, Mega Twister spelen en lasergamen.

Kinderen en volwassenen kunnen zelf broodjes bakken op het voorterrein van het kasteel. Tegen een kleine vergoeding van € 1,00 voor een naturel broodje en € 1,50 voor een  chocoladebroodje. Hier kan ook gratis worden deelgenomen aan Mega Twister.

Op zoek naar meer spanning of actief bezig zijn? Koop een entreekaartje voor het park à € 5,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen 4 t/m 18 jaar en doe mee aan de lasergame activiteit voor € 2,00!

Scouting

De activiteiten worden georganiseerd door Scoutinggroep Lido ’76. Dit is een leuke, actieve groep voor jongens en meisjes in Arnhem Zuid. Voor het eerst organiseren zij deze activiteiten op kasteel Rosendael.

Kasteel en park Rosendael

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Kasteel Rosendael laat zien hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien. In het park kunnen kinderen zich uitleven in de natuur. Bij mooi weer kunnen ze het blote voetenpad uitproberen, picknicken of met een visnetje waterdiertjes vangen.

Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.

Informatie via de receptie van kasteel Rosendael: [email protected]

Website: www.glk.nl/rosendael

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden