Kick Off van Jong MKB Academy 

Foto:

Het netwerk van jonge ondernemers Jong MKB Arnhem Nijmegen is gestart met Jong MKB Academy, een bijeenkomst waarin leden een workshop geven over hun vakgebied. De academy is een nieuw initiatief van de vereniging.

Jong MKB Arnhem Nijmegen is een netwerk van ondernemers die in verschillende branches werkzaam zijn, maar één gemeenschappelijk kenmerk hebben: bij het aanmelden bij de vereniging waren ze nog niet langer dan zeven jaar als zelfstandig ondernemer actief. Doel van de vereniging is dat leden van elkaar leren en elkaar kunnen inspireren door het geven van informatie, het bieden van openheid en het creëren van sfeer. De vereniging heeft ongeveer tachtig leden.
Op de kaart zetten 
Vorige week donderdag was de kick off meeting van de Jong MKB Academy. Alle trainingen in de Academy worden verzorgd door leden van Jong MKB Arnhem-Nijmegen. Eens in de zes weken vindt er een dubbele sessie plaats, afwisselend in Arnhem en Nijmegen. Anton Honing van @honing beet de spits af met “Netwerken via Linkedin”. In deze eerst sessie werd de nadruk gelegd hoe je jouw persoonlijke- en bedrijfsprofiel optimaliseert. Als je dit goed doet ben je op weg om jezelf en jouw bedrijf professioneler op de wereldkaart te zetten. Belangrijk blijft de vraag ‘in welk vakgebied ben je actief, wie zijn je klanten of welke onderscheidende factoren zijn van toepassing?’
Netwerk
Jong MKB Arnhem Nijmegen maakt deel uit van MKB Nederland en onderhoudt in de regio sterke banden met onder andere gemeentes, Kamer van Koophandel en collega-ondernemersverenigingen zoals MKB Nijmegen en OKA (Ondernemers Kontakt Arnhem). De Jong MKB Acamedy is zowel voor leden als voor niet-leden. Kijk voor meer informatie op www.jongmkbkan.nl.
Foto: Walter Sietinga/Sietinga Fotografie
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden