Speciale Herfstarrangementen voor groepen in Openluchtmuseum 

Foto:

Voor organisatoren van groepsuitjes blijft het een zoektocht een goede locatie te vinden en tegelijk goed op de kosten letten. Het Nederlands Openluchtmuseum speelt hierop in en biedt deze herfst speciale groepsarrangementen aan.

“Bedrijven hebben vaak maar één jaarlijks bedrijfsuitje of personeelsfeest en die moet iedereen aanspreken voor een zo laag mogelijke prijs. Een vooraf gemaakte selectie van mogelijkheden met daarbij een all-in prijs schept een duidelijke verwachting”, vertelt Margo Braafhart van het Openluchtmuseum. 
 
Herfstaanbiedingen
Speciaal voor de herfst – periode van 1 september t/m 26 oktober 2014 – biedt het museum twee all-in arrangementen aan. Of het nu gaat om een familiereünie of een bedrijfsuitje, in het Openluchtmuseum levert de verzamelde historie altijd een bijzondere bijdrage aan de dag. 
Voor €59,95 p.p is een arrangement inclusief handboogschieten, beugelen en een biologisch herfstbuffet te boeken.  Voor €69.95 p.p. zorgen de partyplanners van het museum voor een bijzonder avondfeest dat op rolletjes loopt. De verstilde sfeer in het prachtige groene museumpark geeft elk feest een exclusief karakter. Gasten hoeven alleen maar te genieten.
 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
openluchtmuseum-feest-kasteelboerderij
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden