Arnhemmer zoekt sponsors kalender Slag om Arnhem

Foto:

Rond de herdenkingen van de Slag om Arnhem heeft Jan Verniers in het verleden kalenders uitgebracht. De Arnhemmer wil er dit jaar opnieuw een maken, maar waar hij eerder steun kreeg van de gemeente Arnhem, lukt dat dit jaar niet. Hij is daarom op zoek naar sponsors.

“De opzet is dit keer om de kalender aan te bieden aan de nog levende veteranen die tijdens de 70e herdenking aanwezig zullen zijn”, vertelt Verniers, “maar helaas zegt de gemeente geen geld te hebben om dit idee te bewerkstelligen.” De kosten, al gauw een paar duizend euro, probeert de Arnhemmer nu via sponsors bij elkaar te brengen. “Het is wel erg kort dag, dus als iemand interesse heeft: wacht niet te lang!”
 
In de laatste uitgave stond ook een afbeelding van de onlangs overleden Johnny Peters. In het bijzin van schoolkinderen legde hij vorig jaar september bloemen tijdens de kerkdienst in Oosterbeek, als eerbetoon aan de omgekomen soldaten tijdens deze Slag (zie foto boven)
Personen, bedrijven of instellingen die geïnteresseerd zijn in sponsoring van de kalender, kunnen contact opnemen met Jan Verniers via de telefoon: 06-5351736 of per e-mail: [email protected]. Geïnteresseerden kunnen de kalender ook voor zichzelf bestellen voor €15,-.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen