Fietsenwinkel helemaal ‘klaar’ met winkeldieven

Foto:

De eigenaar van een fietsenwinkel uit Arnhem is er ‘helemaal klaar mee’. Zaterdagmiddag werd tijdens drukte in de winkel opnieuw een fiets gestolen. Via Social media uit hij zijn ongenoegen op niet mis te verstane wijze.

Op de Facebookpagina van de fietsenwinkel, CycleNation aan de Steenstraat, verscheen zaterdag het volgende bericht: “Aan de klootzak die vanmiddag in de drukte deze fiets uit de winkel gejat heeft, ik ga je vinden en mep je het ziekenhuis in. Smerig stuk vreten dat je er bent. Echt helemaal klaar mee.” Reacties bleven niet uit, het bericht is inmiddels al tientallen keren gedeeld. In reacties krijgt de eigenaar van de winkel veel support.
De fiets die gestolen is, is niet zomaar een fiets. Het betreft een Kona Taro, waar er volgens het bedrijf maar één van rond rijdt: “die vanmiddag gestolen is…”. Via Social media vraagt de eigenaar iedereen ogen en oren open te houden. Wanneer u denkt de fiets te hebben gezien kunt u natuurlijk ook de politie bellen: 0900-8844.
CycleNation verkoopt fietsen die ‘net even anders zijn’. Ze vinden het belangrijk om te weten waar alles vandaan komt, eerlijke- en duurzame producten krijgen voorrang. Info: www.cyclenation.nl.
Overigens meldt het bedrijf in de reacties op Facebook dat “de dieven best een knuffel kunnen krijgen, als ze de fiets terugbrengen en afrekenen…”. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
[twitter_old 508307654448795648]
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden