Met baby’s, peuters of kleuters naar de bieb

Bibliotheek Arnhem Centrum start vanaf vrijdag 29 augustus met de wekelijkse inloopochtend voor ouders met baby’s in de Bibliotheek Centrum. Vanaf woensdag 3 september start de Bibliotheek Arnhem met een wekelijks voorleeshalfuurtje voor peuters en kleuters in alle vestigingen.

Hebt u ook net een baby en wilt u andere ouders van baby’s ontmoeten? Kom dan met uw baby elke vrijdagochtend naar Rozet! Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je ervaringen uitwisselen of gewoon lekker kletsen. De Bibliotheek heeft een grote collectie babyboekjes. Een medewerker van de bibliotheek is aanwezig om vragen te beantwoorden en tips te geven over voorlezen. Wekelijks vanaf 29 augustus.
Peuters en kleuters 
Voorlezen is leuk, voorgelezen worden nog leuker! Daarom leest de bieb elke woensdag en vrijdag een nieuw en mooi verhaal voor aan peuters en kleuters tijdens het voorleeshalfuurtje. Op woensdagmiddag in de Bibliotheek Presikhaaf, op vrijdagmiddag in de Bibliotheek Kronenburg en Centrum. Vanaf 3 september, de toegang is gratis en u kunt zo aanschuiven.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen