Breien en haken terug in binnenstad Arnhem

Foto:

Medio september 2014 opent de werkwinkel ‘Zin in Breien’ haar deuren in het centrum van Arnhem. In de vernieuwende winkel wordt niet alleen verkocht, maar ook creatieve ideeën uitgewisseld. “De stad verdient een creatieve hotspot voor breien en haken.”

De winkel is een initiatief van Marjon Loor en Louise Bijvoet en het vervolg op een succesvolle webshop. Het assortiment van de winkel zal breed zijn. “We willen graag voor iedereen wat te bieden hebben: beginners en gevorderden, budgetbreiers en liefhebbers van luxere producten,” aldus eigenaresse Marjon Loor. Louise Bijvoet: “Het is erg leuk om nieuwe breiliefhebbers op weg te helpen, maar ook met een gevorderde breispecialist denken we graag mee om nieuwe ideeën te ontwikkelen.” 
Werkwinkel
De werkwinkel is geen gewone winkel. Zowel online als offline richt Zin in Breien zich sterk op het uitwisselen van kennis en ideeën met en tussen klanten. In de werkwinkel ontmoeten klanten elkaar en is iedere week een werkochtend om samen aan de slag te gaan. Ook online, via de website en social media, is er ruimte om werk met elkaar te delen en vragen te stellen. 
zininbreienarnhem-2
Louise Bijvoet (l) en Marjon Loor in de nieuwe winkel aan de Kortestraat (foto: Zin in Breien)
Arnhemse identiteit
Voor de renovatie, inrichting en het organiseren van activiteiten zoeken Loor en Bijvoet samenwerking met Arnhemse ondernemers. Op deze manier proberen zij de Arnhemse identiteit te versterken. “Een modestad als Arnhem verdient een goed handwerkassortiment en een creatieve hotspot voor breien en haken”, aldus Marjon Loor, geboren Arnhemse, “Bovendien past ‘zelf doen’ bij de stad, en mooie mode ook. Wij proberen dat bij elkaar te brengen.”
Zin in Breien gaat zich vestigen in de Kortestraat en zal medio september de deuren openen. Kijk voor meer info op: www.zininbreien.nl of check Facebook: www.facebook.com/zininbreien
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden