Geen Symphonica in Rosso in Arnhem dit jaar

Foto:

Voor het eerst sinds 2006 komt er een jaar geen Symphonica in Rosso. Het evenement vindt jaarlijks plaats in Gelredome Arnhem. Concertorganisator Mojo kon geen hoofdgast vinden.

“Symphonica in Rosso is een ‘flinke logistieke puzzel’”, aldus een woordvoerder van Mojo, “Er moet rekening worden gehouden met de beschikbaarheid van het orkest en het Arnhemse Gelredome, maar de concertreeks moet ook in de agenda van een artiest passen.” Dit jaar werd onder meer geprobeerd een internationale ster aan te trekken, maar er is ook in Nederland gekeken. Wie benaderd is of zijn, wil de woordvoerder niet zeggen. 
De eerste editie van Symphonica in Rosso in 2006 met Marco Borsato, was met tien shows direct helemaal uitverkocht. Achtereenvolgens hebben Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross, Sting, Nick & Simon, Doe Maar en Anouk in Gelredome gespeeld. Door stemproblemen van Anouk werden in 2013 enkele optredens op het laatste moment verplaatst. 
anouk-hq-novum
Anouk  speelde op Symphonica in Rosso 2013 (foto: Novum)
Mojo geeft aan dat het niet doorgaan in 2014, niet gelijk het einde van Symphonica in Rosso is en hoopt in het najaar van 2015 een vervolg te kunnen geven aan het evenement. 
Bron: Novum
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen