Plancaravan ondersteunt bij buurtplannen Rijkerswoerd

Op zaterdag 29
maart heeft een flinke groep bewoners van Arnhem Rijkerswoerd nagedacht over de
speelmogelijkheden in hun buurt. Onderwerp van gesprek was het speelplantsoen,
gelegen tussen de Ida Gerhardtstraat en de Simon Vestdijksingel.

De Plancaravan was hier een middag te gast om samen met buurtbewoners na te denken over wat er allemaal mogelijk is, wanneer je er samen de schouders onder wil zetten. Buurtbewoners hadden gezorgd voor een springkussen (mede mogelijk gemaakt door de wijkvereniging), wat natuurlijk goed werd gebruikt. Ook het panna veldje en het diverse buitenspeelgoed waren erg in trek.

Het leuke was echter dat kinderen niet alleen kwamen om te spelen, maar zeker ook aan de schetstafel te vinden waren. Door een inrichtingsschets of tekening te maken, konden zij hun ideeën over het speelveldje inbrengen. Ook ouders en andere buurtbewoners waren  aanwezig. Dit leverde leuke ontmoetingen en goede gesprekken op, net als een volle ideeënbus.

qkduthbpf342537rc5bdgfnq0

De komende weken zullen alle ingebrachte ideeën worden bekeken en gebundeld in een mooi document, op basis waarvan vervolgstappen gezet kunnen worden.

Was u niet in gelegenheid om op 29 maart langs te komen, maar wilt u toch nog ideeën of andere opmerkingen meegeven? Geef deze dan door via de website van de Plancaravan: www.plancaravan.nl.

Lees hier het eerdere bericht

Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
jzp6ixia3xuuud65gsdpg13c7
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen