Val Ajax-supporter was ongeluk

De val die een Ajax-supporter gisteren maakte tijdens de wedstrijd Ajax-Barcelona was een ongeluk. Dat zegt directeur van de Amsterdam ArenA Henk Markerink.ArenA-directeur Henk Markerink noemt het een ‘onfortuinelijke val’. Markerink vertelde tegen Radio 1 dat de supporter niet op een muurtje is geklommen…

De val die een Ajax-supporter gisteren maakte tijdens de wedstrijd Ajax-Barcelona was een ongeluk. Dat zegt directeur van de Amsterdam ArenA Henk Markerink.

ArenA-directeur Henk Markerink noemt het een ‘onfortuinelijke val’. Markerink vertelde tegen Radio 1 dat de supporter niet op een muurtje is geklommen of opzettelijk is gesprongen.

Tijdens de wedstrijd Ajax-FC Barcelona viel de man vanaf de eerste rij van de F-side vijf meter naar beneden een zogenoemde ‘gracht’ in. Er wordt nog onderzocht of de man geduwd zou zijn. De Ajax-fan heeft een zwaar hoofdletsel opgelopen en ligt in het ziekenhuis. ‘Er is geen verandering in zijn situatie ten opzichte van gisteravond’, zegt Markering.

Het incident gebeurde rond de 39de minuut. Op foto’s op Twitter en Instagram is te zien dat de man op zijn buik in de betonnen gracht ligt.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden