Tweede 026Photowalk: Arnhem, winkelstad

Voor de tweede 026Photowalk zijn we met het thema Arnhem, Winkelstad op pad gegaan. Maar waar ga je op letten bij een thema als Arnhem, Winkelstad? Feestelijke etalages? Leegstand? Uitverkoop? Mensen? Of gewoon schieten wat je leuk vindt? Met een iets kleiner groepje, zes man, dan de eerste keer zijn…

Voor de tweede 026Photowalk zijn we met het thema Arnhem, Winkelstad op pad gegaan. Maar waar ga je op letten bij een thema als Arnhem, Winkelstad? Feestelijke etalages? Leegstand? Uitverkoop? Mensen? Of gewoon schieten wat je leuk vindt? Met een iets kleiner groepje, zes man, dan de eerste keer zijn we op pad gegaan. Wat dat betreft troffen we het met het tijdstip, de zaterdagmarkt was in volle gang. Een prachtige plek om foto’s maken met al die kleuren, handelswaar en mensen. Via de Bakkerstraat gaan we naar de Ketelstraat om op de Land van Markt lang de tijd te nemen om dit kruispunt in al zijn facetten vast te leggen.

Wat opvalt zijn de vele, vele uitverkopen. Waar de Ketelstraat nog goed gevuld is met winkels en mensen, is het op het Gele Rijders Plein en Korenmarkt treurigheid troef. Vooral de leegheid van de Korenmarkt op een zaterdagmiddag is opvallend. De winkelende mens wordt ook op geen enkele manier verleid om er een kop koffie te komen drinken. Deze blogpost van eind mei zou vandaag zo weer geplaatst kunnen worden. Maar daar blijven we niet te lang bij stil staan, via de Jansplaats en de Weverstraat lopen we door. Terug naar het vertrekpunt om in een stampvolle Dudok met een kop koffie bij te praten en afspraken te maken voor een volgende 026Photowalk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen