Struiken langs A325 bij Arnhem-Zuid

ARNHEM – De gemeente Arnhem laat struiken planten langs de A325 ter hoogte van de wijk De Laar in Arnhem Zuid, waar eind oktober een 5-jarig jongetje verongelukte. Dat is maandag bekendgemaakt.Het jongetje wandelde met zijn moeder over de wal naast de snelweg en rende in een onbewaakt ogenblik achter…

ARNHEM – De gemeente Arnhem laat struiken planten langs de A325 ter hoogte van de wijk De Laar in Arnhem Zuid, waar eind oktober een 5-jarig jongetje verongelukte. Dat is maandag bekendgemaakt.

Het jongetje wandelde met zijn moeder over de wal naast de snelweg en rende in een onbewaakt ogenblik achter zijn hond aan de weg op. Tussen het wandelgebied en de snelweg is geen afscheiding.

Vanuit de wijk is na het ongeluk aangedrongen op maatregelen. Veilig Verkeer Nederland pleitte voor het planten van struiken. 

Volgens een woordvoerder van de gemeente Arnhem zal het nog enkele weken duren, voordat daadwerkelijk met het planten van de struiken wordt begonnen. De precieze locatie wordt later bekendgemaakt.

(Bron: www.omroepgelderland.nl)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen