Inzameling Albert Heijn voor Voedselbank Arnhem groot succes

De voedselinzamelingsactie van AH op vrijdag 15 en zaterdag 16 november heeft een recordopbrengst gebracht voor Voedselbank Arnhem. In 23 Albert Heijn filialen in Arnhem en omstreken werden klanten gevraagd producten te kopen en na de kassa in te leveren ten behoeve van de Voedselbank. Na enkele dagen van sorteren…

De voedselinzamelingsactie van AH op vrijdag 15 en zaterdag 16 november heeft een recordopbrengst gebracht voor Voedselbank Arnhem. In 23 Albert Heijn filialen in Arnhem en omstreken werden klanten gevraagd producten te kopen en na de kassa in te leveren ten behoeve van de Voedselbank. Na enkele dagen van sorteren en tellen telt Voedselbank Arnhem in haar opslagruimte al meer dan 60.000 artikelen. In totaal hebben aan de actie 414 vrijwilligers meegewerkt.

Klanten konden in de deelnemende winkels speciaal geselecteerde producten kopen en bij de uitgang afgeven aan vrijwilligers van de Voedselbank. Het ging hierbij vooral om houdbare en eigenlijk onmisbare producten in elk huishouden als pasta, rijst, wasmiddel, broodbeleg, thee, koffie en tandpasta.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden