Belastingdienst ‘wint’ bij controle A325

ARNHEM – De Belastingdienst is de grote ‘winnaar’ van een uitgebreide politiecontrole, vrijdagavond tussen 18:00 en 23:00 uur  op de A325 tussen Arnhem en Elst. De dienst kon voor ruim 100.000 euro aan openstaande vorderingen inboeken. Bijna 17.000 euro daarvan werd direct geïnd.Ook legde de Belastingdienst beslag op 30 auto’s….

ARNHEM – De Belastingdienst is de grote ‘winnaar’ van een uitgebreide politiecontrole, vrijdagavond tussen 18:00 en 23:00 uur  op de A325 tussen Arnhem en Elst. De dienst kon voor ruim 100.000 euro aan openstaande vorderingen inboeken. Bijna 17.000 euro daarvan werd direct geïnd.

Ook legde de Belastingdienst beslag op 30 auto’s. Negen werden direct afgevoerd.

De politie deelde enkele tientallen bonnen uit voor gladde banden, ondeugdelijke verlichting en het rijden met een lekke uitlaat. De controle aan weerszijden van de A325 leidde tot lange files in beide richtingen.

Controle in kader Donkere Dagen

Volgens de politie was de integrale controle gericht op zowel het verbeteren van de verkeersveiligheid als het vangen van eventuele inbrekers die op pad waren. De politie houdt met dat doel vaker controles in het kader van het Donkere Dagenoffensief.

De controles vonden plaats op de langs de weg geleden benzinestations. In totaal hebben 1600 bestuurders een blaastest afgelegd. Vier van hen vielen door de mand.

(Bron: www.omroepgelderland.nl)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden