RUIMTEVOLK zoekt “nieuw kapitaal” in Arnhem

Zes jaar na de oprichting van het RUIMTEVOLK, hét inspiratieplatform voor ruimtelijke vraagstukken, strijkt hun jaarlijkse kennisfestival Expeditie dit jaar neer in Arnhem. De initiatiefnemer van RUIMTEVOLK, Arnhemmer Sjors de Vries, noemt dat geen toeval. RUIMTEVOLK is van oorsprong een Arnhems initiatief, maar volgens De Vries vinden daar ook veel…

Zes jaar na de oprichting van het RUIMTEVOLK, hét inspiratieplatform voor ruimtelijke vraagstukken, strijkt hun jaarlijkse kennisfestival Expeditie dit jaar neer in Arnhem. De initiatiefnemer van RUIMTEVOLK, Arnhemmer Sjors de Vries, noemt dat geen toeval. RUIMTEVOLK is van oorsprong een Arnhems initiatief, maar volgens De Vries vinden daar ook veel ontwikkelingen plaats die nationaal in de belangstelling staan.

Het is daarom dat op Expeditie een speciaal Arnhem-lab wordt ingericht rondom de projecten Rijnboog en Coehoorn Centraal. Het thema van dit jaar is “Nieuw kapitaal voor ruimtelijke ontwikkelingen”. Wat is RUIMTEVOLK, wie zijn erbij betrokken en wat betekent het voor de stad Arnhem? Ik heb dat aan oprichter Sjors de Vries gevraagd.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden