Wietplantages in vlammen op

In Arnhem en Tilburg zijn woensdagnacht bij twee woningbranden wietplantages aangetroffen. Op de zolder van een appartementencomplex aan de Rappardstraat in Arnhem vonden brandweerlieden wietplanten bij het blussen van een korte, felle brand. Voor zover bekend raakte niemand gewond. De bewoners konden zichzelf in veiligheid brengen nadat buren hen hadden…

In Arnhem en Tilburg zijn woensdagnacht bij twee woningbranden wietplantages aangetroffen. Op de zolder van een appartementencomplex aan de Rappardstraat in Arnhem vonden brandweerlieden wietplanten bij het blussen van een korte, felle brand. Voor zover bekend raakte niemand gewond. De bewoners konden zichzelf in veiligheid brengen nadat buren hen hadden gewaarschuwd.

Ook in de Snelliusstraat in Tilburg was het woensdagnacht raak. Daar moest de brandweer in actie komen voor een uitslaande brand op de eerste en tweede verdieping van een woonhuis. Een wietplantage bleek vlam te hebben gevat. De bewoners zijn overgebracht naar het politiebureau.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen