Levensverhalen van Arnhemmers in toneelstuk

ARNHEM – Het leven van Arnhemmers, verwerkt in een toneelstuk. Toneelgroep Oostpool reist sinds woensdag rond in Arnhem met de voorstelling ‘Deze show heet Arnhem’. Te beginnen in Klarendal. De voorstelling is een cadeau van Oostpool aan Arnhem, omdat het toneelgezelschap 60 jaar bestaat. De theatermakers hebben gesprekken gevoerd met…

ARNHEM – Het leven van Arnhemmers, verwerkt in een toneelstuk. Toneelgroep Oostpool reist sinds woensdag rond in Arnhem met de voorstelling ‘Deze show heet Arnhem’. Te beginnen in Klarendal.

De voorstelling is een cadeau van Oostpool aan Arnhem, omdat het toneelgezelschap 60 jaar bestaat. De theatermakers hebben gesprekken gevoerd met Arnhemmers uit de wijken Klarendal, Schuytgraaf, Hoogkamp en het Spijkerkwartier. Van die verhalen is een voorstelling gemaakt, met daarin voor Arnhemmers herkenbare plekken.

De komende week treedt Oostpool op in Klarendal. In het voorprogramma zitten elke dag artiesten uit de wijk. Daarna verhuist de tent naar één van de andere wijken. De toegang is gratis, maar bijdragen zijn welkom. De opbrengst gaat naar kunst en cultuur in de wijken.

(Bron: www.omroepgelderland.nl)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden