Werk aan het spoor tussen Utrecht en Arnhem

REGIO – In het weekend van 9 en 10 november werkt ProRail aan het spoor tussen Utrecht Centraal en Driebergen Zeist.
Hierdoor rijden er geen treinen maar bussen tussen Utrecht Centraal en Driebergen Zeist. Dit heeft ook invloed op treinen tussen Utrecht en Arnhem en treinen tussen…

REGIO – In het weekend van 9 en 10 november werkt ProRail aan het spoor tussen Utrecht Centraal en Driebergen Zeist.

Hierdoor rijden er geen treinen maar bussen tussen Utrecht Centraal en Driebergen Zeist. Dit heeft ook invloed op treinen tussen Utrecht en Arnhem en treinen tussen Utrecht en Rhenen. Mogelijk ondervindt u hinder van deze werkzaamheden. NS streeft ernaar om de reizigers een zo goed mogelijk alternatief te bieden. Houdt u rekening met een extra reistijd van 15 tot 30 minuten.

Reismogelijkheden
Afhankelijk van uw reisdoel, zijn er een aantal alternatieven. Hieronder een overzicht van de reismogelijkheden.

tussen Utrecht Centraal en Arnhem/Nijmegen kunt u omreizen via ’s-Hertogenbosch
tussen Amersfoort en Arnhem (v.v.) kunt u omreizen met de treinen van Connexxion via Barneveld/Ede-Wageningen
tussen Utrecht Centraal en Zutphen (v.v. en verder) kunt u omreizen via Amersfoort en Apeldoorn
tussen Utrecht Centraal en Rhenen/Arnhem (v.v.), voor reizen van/naar tussengelegen stations: er rijden NS bussen tussen Utrecht Centraal en Driebergen (v.v.). Tussen Driebergen en Rhenen/Arnhem rijden stoptreinen.
NS bussen
Op het station van aankomst/vertrek wordt u met behulp van bewegwijzering of door onze Service medewerkers geïnformeerd waar de bussen staan. De bussen sluiten in principe aan op de trein en omgekeerd. U kunt gebruik maken van deze bussen op vertoon van een geldig NS vervoerbewijs.

Plan uw reis
Vanaf 10 dagen voor vertrek ziet u in de Reisplanner wat de exacte gevolgen zijn voor uw reis en hoe lang u onderweg bent. Kijkt u voor actuele reisinformatie kort voor vertrek nogmaals in de planner. Onderweg vindt u uw reisinformatie op m.ns.nl of in de Reisplanner Xtra. U kunt natuurlijk ook terecht bij een van de NS-servicemedewerkers op het station.

Begin december nogmaals
In het weekend van 7 en 8 december vinden soortgelijke werkzaamheden plaats. Rond half november geeft NS extra informatie over de exacte gevolgen van die werkzaamheden voor uw reis.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden