Concert Anouk vanavond afgelast

ARNHEM – Het concert van Anouk van vanavond in GelreDome in Arnhem gaat niet door. De oorzaak zijn hardnekkige stemproblemen van de Haagse zangeres, aldus concertorganisator Mojo. Woensdag 16 oktober zegde Anouk haar eerste optreden in een reeks van drie Symphonica in Rosso-concerten om dezelfde reden af. Volgens Mojo zijn…

ARNHEM – Het concert van Anouk van vanavond in GelreDome in Arnhem gaat niet door. De oorzaak zijn hardnekkige stemproblemen van de Haagse zangeres, aldus concertorganisator Mojo. Woensdag 16 oktober zegde Anouk haar eerste optreden in een reeks van drie Symphonica in Rosso-concerten om dezelfde reden af.

Volgens Mojo zijn ondanks intensieve doktersbehandeling de stembanden onvoldoende hersteld. Anouk kon vrijdag optreden doordat haar ontstoken en gezwollen stembanden waren behandeld met prednison. Vanavond optreden is te pijnlijk en schadelijk op de lange termijn, aldus Mojo. 

Concert van woensdag gaat wel door

Het concert van woensdag 23 oktober gaat wel door, zegt Mojo. ‘Tussen afgelopen vrijdag en woensdag zit genoeg tijd voor de stembanden om te herstellen.’

Voor het concert van vanavond wordt gezocht naar een vervangende datum. Zodra die bekend is, volgt meer informatie over het eventueel retourneren van kaarten. De organisatie en Anouk bieden hun excuses aan voor het ongemak.

(Bron: www.omroepgelderland.nl)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden