5 jaar Arnhem-Direct & Pantoons, koop dat boek

Arnhem-Direct bestaat dit jaar vijf jaar. Een mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Maar hoe ga je dat vieren? Weer een feestje? Of iets wat blijft? Een mooi boek bijvoorbeeld met het beste van Pantoons, onze vaste Arnhem-Direct cartoonist. Vanaf 2009 plaatst Pan zijn bijzondere en…

Arnhem-Direct bestaat dit jaar vijf jaar. Een mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Maar hoe ga je dat vieren? Weer een feestje? Of iets wat blijft? Een mooi boek bijvoorbeeld met het beste van Pantoons, onze vaste Arnhem-Direct cartoonist. Vanaf 2009 plaatst Pan zijn bijzondere en scherpe kijk op Arnhem op deze site. Tot begin dit jaar elke maandag, nu een keer in de twee weken.

Het archief puilt dus uit met cartoons en na al die jaren zijn er verschillende onderwerpen die regelmatig terugkeren. Denk aan de burgemeester, de Eusebius of het Kunstencluster. Maar ook de drugsboot en het Nationaal Historisch Museum. Geweldige materie voor een Groot 5 Jaar ArnhemDirect & Pantoons Boek dus! Maar niet zonder jullie hulp. Want we gaan het boek crowdfunden.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden