Debat: Arnhem kabouterstad?

In 2013 viert het Sprookjesfestival zijn 6e verjaardag. Van 12 t/m 20 oktober staat de hele stad in het teken van sprookjes: beeldende kunst, theater, dans, muziek, acts, workshops, lezingen…het zijn verschillende uitingen van de rijke sprookjeswereld die als inspiratie dient voor veel mensen. Op circa 35 locaties vinden ruim…

In 2013 viert het Sprookjesfestival zijn 6e verjaardag. Van 12 t/m 20 oktober staat de hele stad in het teken van sprookjes: beeldende kunst, theater, dans, muziek, acts, workshops, lezingen…het zijn verschillende uitingen van de rijke sprookjeswereld die als inspiratie dient voor veel mensen. Op circa 35 locaties vinden ruim 250 activiteiten plaats, voor een publiek van tienduizenden kinderen en volwassenen. De kabouter speelt een centrale rol tijdens deze editie.

Na de succesvolle aftrap in 2012, bieden we het volwassen publiek opnieuw een prikkelende talkshow met als titel: Arnhem kabouterstad? op woensdag 16 oktober 2013, vanaf 19.30 uur in de huiskamer van Arnhem: café-brasserie Dudok. Voorafgaand aan de talkshow kunt u genieten van een Dudok schotel tegen een sprookjesachtige prijs.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden