CASA-avond Stand van de stad

Hoe vlotten de Grandes Projects van de gemeente: Rijnboog en Arnhem Centraal? Overleeft het Kunstencluster de verkiezingen? Wordt er na de terminalhal überhaupt nog iets gebouwd in Arnhem Centraal? Waarom bouwen we alleen nog maar in retrostijlen? Krijgt Schuytgraaf ooit een centrum? Komt de binnenstad het vertrek van de Bijenkorf…

Hoe vlotten de Grandes Projects van de gemeente: Rijnboog en Arnhem Centraal? Overleeft het Kunstencluster de verkiezingen? Wordt er na de terminalhal überhaupt nog iets gebouwd in Arnhem Centraal? Waarom bouwen we alleen nog maar in retrostijlen? Krijgt Schuytgraaf ooit een centrum? Komt de binnenstad het vertrek van de Bijenkorf te boven? Wat wordt de rol van de Arnhemse corporaties nu ze door Den Haag worden beperkt in hun werkzaamheden? Stagneert de stedelijke ontwikkeling werkelijk of is er nog hoop? En wat is de rol van de Bottom-up beweging?

Op 15 oktober peilt CASA de Stand van de Stad; hoe staan we ervoor en wat komt er in de nabije toekomst op ons af? Het wordt een dynamische avond met prominente spelers uit het werkveld en u als betrokken bewoner! CASA-huisdichter Jibbe Willems zal afsluiten met een knallend betoog.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen