Naast feestaardvarken nu ook reuzekabouter

ARNHEM – Weer een cadeau voor de gemeente Arnhem in de vorm van een kunstwerk; donderdagmiddag om vier uur wordt een reuzekabouter onthuld in de ingang van het nieuwe kenniscentrum Rozet. Het kunstwerk is een knipoog naar het feestaardvarken dat een paar weken geleden werd onthuld, vlakbij Rozet. De enorme…

ARNHEM – Weer een cadeau voor de gemeente Arnhem in de vorm van een kunstwerk; donderdagmiddag om vier uur wordt een reuzekabouter onthuld in de ingang van het nieuwe kenniscentrum Rozet. Het kunstwerk is een knipoog naar het feestaardvarken dat een paar weken geleden werd onthuld, vlakbij Rozet. De enorme kabouter is in opdracht van het Sprookjesfestival gemaakt door kunstenares Jacky Art. Het is een bedankje aan Jeugdbibliotheek Arnhem, die het festival hun sprookjeskunstwerk schonk, toen ze ging verhuizen van de Koningsstraat naar Rozet.

0d188773-7980-43b7-be60-c8c1c61f1dd0_10-04dc25c3-53a1-4d8d-88d1-1141d4ce31f7_201

Sprookjesfestival

Van zaterdag 12 tot en met zondag 20 oktober wordt het Sprookjesfestival gevierd. 9 dagen lang staat Arnhem in het teken van sprookjes en is het de bedoeling dat overal kabouters, elfen, prinsessen en andere sprookjesfiguren het festival vieren.

(Bron: www.omroepgelderland.nl)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden