Spaced Out in de Rijnhal met oud en nieuw

Blikte ik een paar weken geleden nog weemoedig terug naar housefeesten in de Rijnhal in 1992, kan ik vandaag melden dat we anno 2013 die tijd gaan herbeleven. De drie Arnhemse organisaties 8Bahn, New Dutch School (NDS) en Juxtapose slaan de handen ineen om die magische tijd voor één nacht…

Blikte ik een paar weken geleden nog weemoedig terug naar housefeesten in de Rijnhal in 1992, kan ik vandaag melden dat we anno 2013 die tijd gaan herbeleven. De drie Arnhemse organisaties 8Bahn, New Dutch School (NDS) en Juxtapose slaan de handen ineen om die magische tijd voor één nacht terug te halen. Pascal Rietman (8Bahn): “De directeur van de Rijnhal had nog een vergunning voor feesten in de Rijnhal en vroeg ons of we daar iets mee wilden. Dat wilden we wel! We hebben de drie meest vooruitstrevende Arnhemse organisaties verbonden en gaan nog 1 keer terug naar 1992.”

Hoewel je je van alles kan bedenken bij Spaced Out en housefeesten refereert de titel van het oud en nieuwfeest aan een krantenkop van The Sun uit 1989. “In 1989 kopte The Sun met ‘SPACED OUT at big rave’. Naar de sfeer van die tijd willen we terug.”

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden