Maand van de geschiedenis in Arnhem

In dit eerste weekend van oktober kunt u de spannende geschiedenis van Arnhem gaan ontdekken. Oktober is namelijk Maand van de Geschiedenis. Dit jaarlijks evenement wordt georganiseerd door Het Nederlands Openluchtmuseum in samenwerking met Het Rijksmuseum. Honderden musea, archieven, bibliotheken en andere partijen organiseren deze maand tal van activiteiten rond…

In dit eerste weekend van oktober kunt u de spannende geschiedenis van Arnhem gaan ontdekken. Oktober is namelijk Maand van de Geschiedenis. Dit jaarlijks evenement wordt georganiseerd door Het Nederlands Openluchtmuseum in samenwerking met Het Rijksmuseum. Honderden musea, archieven, bibliotheken en andere partijen organiseren deze maand tal van activiteiten rond het thema Vorst & Volk. Zoals: historische tentoonstellingen, lezingen, kinderactiviteiten, open dagen, rondleidingen, wandelingen, quizzen en meer.

Breng een bezoek aan Het Nederlands Openluchtmuseum, Museum Bronbeek, Rozet, Airborne Museum Oosterbeek of een van de andere locaties of ga op pad met een van de themaroutes op spannendegeschiedenis.nl. En kom je er dit weekend niet aan toe? Je hebt nog de hele maand de tijd!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden