Op koopzondag 2 september najaarsmode centraal op de Arnhemse Catwalk

Arnhem – Op zondagmiddag 2 september pakken modewinkels uit de Arnhemse binnenstad uit met wervelende catwalkshows. Op de ‘Arnhemse Catwalk’ wordt dit keer de komende najaars- en wintermode geshowd.

Arnhem – Op zondagmiddag 2 september pakken modewinkels uit de Arnhemse binnenstad uit met wervelende catwalkshows. Op de ‘Arnhemse Catwalk’ wordt dit keer de komende najaars- en wintermode geshowd.

De laatste trends dus in kleding voor haar, hem en kids, sieraden, horloges, tassen, brillen schoenen en andere accessoires. Gepresenteerd op het Land van de Markt – plein tussen de Roggestraat en Ketelstraat – dat dan wordt omgebouwd tot Modeplein. Tussen 13.00 en 17.00 uur vinden maar liefst vier shows plaats. Het evenement is gratis te bezoeken.

Collecties ook in de winkel
Deelnemende winkels in deze editie zijn: 1709 (Klarestraat 22), 7 Camicie (Koningstraat 5), Björn Borg (De Gruyterpassage 24), Belly-B (Kerkstraat 31), Bendorff (Bakkerstraat 68), Blackpoint (Nieuwstad 2), BLUE32 (Ketelstraat 13), Didi, (Ketelstraat 36), Dreamdresses (Beekstraat 67), Expresso (Ketelstraat 51-52), Jackpot & Part Two (Rijnstraat 23-24), Jeans Centre (Roggestraat 36), OPEN32 (Roggestraat 34), Purdey (Jansstraat 13), Sneakers (Grote Oord 14), Steps (Vijzelstraat 7), Witteveen damesmode (Koningstraat 81), Whish Gifts & Fashion for men (Bakkerstraat 72) en Woods (Koningstraat 16a).

Tip: deelnemende winkels presenteren hun collecties ook in de winkel en koppelen hun catwalk presentaties vaak aan leuke acties. Iets moois voorbij zien komen? Neem dan zeker een flyer met daarop de deelnemers mee.

Binnenstad Arnhem bruist!
In het weekend van 1 en 2 september wordt ook het culturele evenement UITboulevard in de binnenstad georganiseerd. Het is de opening van het culturele seizoen, de Catwalk is een onderdeel hiervan. Diverse muzikanten en bandjes, zowel bekend als onbekend, treden op rondom Musis Sacrum. In de binnenstad zorgen diverse artiesten voor een culturele invulling. Het evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Naast het bekijken van optredens kunt u tijdens koopzondag shoppen en genieten van terrasjes. Kortom, er is van alles te beleven in de binnenstad van Arnhem.