Komt dat zien! Komt dat zien!

Foto:

Arnhem Ook dit jaar komt het Sinterklaascircus weer naar het Sonsbeekpark in Arnhem. Tussen het Watermuseum en het Bezoekerscentrum aan de Zypendaalseweg zullen de tenten opgebouwd worden voor de voorstellingen.Op 26 en 27 november 2011 presenteren Circus Pom Pom en gasten de Circustheater voorstelling “het Grote Boek”.Sinterklaas komt op bezoek in het Circus en gaat leren toveren… Hopelijk tovert hij zwarte piet niet weg!! De voorstellingen beginnen op beide dagen om 13.00 uur , 15.00 uur en 17.00 uur. U wordt ontvangen in een gezellige verwarmde tent.

Arnhem Ook dit jaar komt het Sinterklaascircus weer naar het Sonsbeekpark in Arnhem. Tussen het Watermuseum en het Bezoekerscentrum aan de Zypendaalseweg zullen de tenten opgebouwd worden voor de voorstellingen.
Op 26 en 27 november 2011 presenteren Circus Pom Pom en gasten de Circustheater voorstelling “het Grote Boek”.Sinterklaas komt op bezoek in het Circus en gaat leren toveren… Hopelijk tovert hij zwarte piet niet weg!! De voorstellingen beginnen op beide dagen om 13.00 uur , 15.00 uur en 17.00 uur. U wordt ontvangen in een gezellige verwarmde tent.

Reserveren sterk aan te raden.

[email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen