Anouk met al haar ex-bandleden in Gelredome

Arnhem – (Novum)Anouk heeft al haar bandleden van de afgelopen vijftien jaar opgetrommeld voor haar shows in het Gelredome. De 36-jarige zangeres staat op 8 en 11 maart op het podium in Arnhem tijdens haar voorlopig laatste stadionconcerten.Anouk met al haar ex-bandleden in Gelredome

Arnhem – (Novum)Anouk heeft al haar bandleden van de afgelopen vijftien jaar opgetrommeld voor haar shows in het Gelredome. De 36-jarige zangeres staat op 8 en 11 maart op het podium in Arnhem tijdens haar voorlopig laatste stadionconcerten.
Anouk met al haar ex-bandleden in Gelredome

Anouk heeft de afgelopen vijftien jaar met verschillende bands getoerd. In het Gelredome komen achttien muzikanten en drie vocalisten opdraven om de zangeres bij te staan. “Het zijn eigenlijk alle bands die ik ooit heb ‘ontslagen’, wat zo breed werd uitgemeten in de pers”, vertelt Anouk in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. “Er komen vier of vijf podia in het Gelredome, het wordt echt fantastisch.”

De zangeres is verder druk bezig met het maken van nieuwe liedjes. “Ik ben alweer twee albums verder denk ik. Dat is geen grapje. Ik ben heel erg productief, het is echt bizar.” Anouk schrijft deze keer niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen. “Daar kan ik nog weinig over zeggen, ik wil eerst dat het echt goed is voor het uitkomt.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen