Rondslingerende fietsen Station Arnhem naar gemeentelijke opslag

 Arnhem-Fietsers in Arnhem kunnen vanaf aankomende dinsdag hun fiets alleen nog maar kwijt in de nieuwe fietsenkelder onder Station Arnhem Centraal. Zetten ze de fiets toch ergens anders rond het station, dan volgt een waarschuwing. Zet de gebruiker de fiets dan nog niet goed weg, dan wordt de fiets door de gemeente naar de gemeentelijke opslagplaats gebracht. Wie z’n fiets dan terug wil zien, kan hem voor 30 euro ophalen bij de gemeentelijke opslag.Veel reizigers ‘parkeren’ hun fiets nu nog buiten langs de bouwhekken rond het station. De gemeente wil echter dat zij dat in de nieuwe fietsenkelder onder het station doen. De fietsenstalling moet ruimte gaan bieden aan 4.500 fietsen.De stalling biedt voorlopig ruimte aan 2.600 rijwielen, waarvan 1.400 er gratis kunnen staan. Bron Iris,Rotterdam/Opslagruimte nieuws

 

 Arnhem-Fietsers in Arnhem kunnen vanaf aankomende dinsdag hun fiets alleen nog maar kwijt in de nieuwe fietsenkelder onder Station Arnhem Centraal. Zetten ze de fiets toch ergens anders rond het station, dan volgt een waarschuwing. Zet de gebruiker de fiets dan nog niet goed weg, dan wordt de fiets door de gemeente naar de gemeentelijke opslagplaats gebracht. Wie z’n fiets dan terug wil zien, kan hem voor 30 euro ophalen bij de gemeentelijke opslag.
Veel reizigers ‘parkeren’ hun fiets nu nog buiten langs de bouwhekken rond het station. De gemeente wil echter dat zij dat in de nieuwe fietsenkelder onder het station doen. De fietsenstalling moet ruimte gaan bieden aan 4.500 fietsen.
De stalling biedt voorlopig ruimte aan 2.600 rijwielen, waarvan 1.400 er gratis kunnen staan.
Bron Iris,Rotterdam/Opslagruimte nieuws

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen