Winkelcentrum Kronenburg viert Dag van de Duurzaamheid

Foto:

Op 11 november aanstaande wordt wereldwijd de derde Dag van de Duurzaamheid gevierd. Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem draagt dit thema een warm hart toe en organiseert allerlei feestelijke activiteiten.

 

Voor iedereen die wil weten hoe je duurzaamheid in het dagelijkse leven op een leuke manier kunt toepassen, is winkelcentrum Kronenburg vrijdag 11 november ‘the place to be’. De Dag van de Duurzaamheid wordt om 10.00 uur geopend door een mystery guest en vervolgens laten diverse winkels en organisaties tot 18.00 uur zien wat ze voor de bezoekers op dit gebied allemaal in petto hebben.

 

Zo is er een feestelijk optreden van DJ Bee (bekend van onder andere Jetix en grote danceparty’s). Hij roept alle bezoekers op om mee te doen aan een kledinginzamelingsactie voor 2Switch, waarbij onder andere een kledingcheque te winnen valt ter waarde van € 250,00. Er zijn presentaties van het project HyMove (rijden op waterstof), de Wereldwinkel en Arnhem Fairtrade Stad van Nederland. Verschillende winkels houden proeverijen van eerlijke producten.

 

Ook de kinderen komen volop aan hun trekken. Bij de Jungle Fotoshoot, in samenwerking met de WNF Rangerclub, kunnen zij zich laten fotograferen in de jungle.

Ze kunnen zich laten schminken, meedoen aan een kleurwedstrijd en in de Beleefbibliotheek wordt er voorgelezen uit het boek ‘Mister Finny’, van prinses Laurentien van Oranje en Syb Posthuma.

 

De hele dag loopt er een cameraploeg rond, die bezoekers vraagt naar hun beste duurzame idee. Het mooiste idee wordt bekroond met een prijs.

 

Op de Dag van de Duurzaamheid worden overal ter wereld allerlei duurzame acties georganiseerd. Kijk voor actuele informatie over de Dag van de Duurzaamheid in winkelcentrum Kronenburg op www.winkelcentrumkronenburg.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen