Huisdier van de week: Ontmoet kat Frodo!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Frodo, geboren op 01-04-2010, is een rustige, oude man die een huis zoekt waar hij van zijn oude dag kan genieten. Hij zal het niet erg vinden om een dag alleen te zijn.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Frodo niet bij kinderen of andere huisdieren. Waarschijnlijk kan Frodo prima als binnenkat geplaatst worden.

Frodo

Hij wil niet te veel drukte om zich heen en er moet ook niet te veel van hem gevraagd worden. Hoewel hij soms een beetje aan je moet wennen, wordt hij graag geaaid en vindt hij het gezellig om in je buurt te zijn.
Hij zal het niet erg vinden om een dag alleen te zijn. Frodo staat op een speciaal nierdieet: k/d brok van Hill’s, daarop doet hij het erg goed. Daarnaast krijgt hij medicatie voor de schildklier (dit eet hij zonder problemen met wat k/d natvoer). Beiden zullen levenslang gegeven moeten worden.
Het is ook belangrijk dat hij jaarlijks gecontroleerd wordt en dat ook zijn nier/schildklierwaardes gecheckt worden door middel van een bloedonderzoek.

Het Dierentehuis

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdier van de week. Deze week is dat Frodo. Kijk voor meer informatie op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/frodo/.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen