Werken mee bij voormalig zwembad Beekhuizen tijdens Natuurwerkdag 6 november

Foto: Theo Jansen

Tijdens de grootste vrijwilligersdag in het groen gaan jong en oud op honderden locaties in Nederland aan de slag. Zin in een gezellige dag in de natuur?

Stichting Broedplaats Beekhuizen gaat regelmatig aan de slag in het landschap. Op zaterdag 6 november is het jouw kans om een dagje mee te helpen. Dit jaar gaan ze aan de slag met diverse bezigheden voor de ringslang en andere reptielen. Na een dag bezig zijn in de natuur ga je gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis. En het is nog gezellig ook.

Broedplaats Beekhuizen in Velp

Broedplaats Beekhuizen in Velp is een voormalig openlucht zwembad, omgevormd naar een stukje nieuwe natuur. Het terrein is een bijzondere biotoop, die optimaal is ingericht voor ringslangen. Het terrein heeft een vrij open karakter, zodat er voldoende zonplekken voor ringslangen en andere reptielen en amfibieën zijn.

Samen voor één doel

Vrijwilligers verzamelen op zaterdag 6 november om 10.30 uur op de Beekhuizenseweg 93 in Velp.  Zij verzamelen bij de publieksingang. Deze is te vinden halverwege de oplopende straat aan de rechter kant. Auto’s graag onderaan parkeren op de parkeerplaats naast de hockeyvelden. Achter het klaphek met het grote informatiebord is een grasveld waar wij jullie ophalen.
De activiteit eindigt rond 14.30 uur. Tussendoor is er pauze met koffie en thee. Voor handschoenen en gereedschappen wordt gezorgd. Dit jaar gaan ze op Broedplaats Beekhuizen aan de slag met diverse werkzaamheden zoals het terugsnoeien en verplanten van struikgewassen, en het maken van een nieuwe zandplek voor de levendbarende hagedis.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op: https://www.natuurwerkdag.nl/klus/beekhuizen-voormalig-openlucht-zwembad/2021-11-06

Broedplaats Beekhuizen

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden