Huisdier van de week: Ontmoet Hamish

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Hamish vindt het heerlijk om geknuffeld te worden en geeft veel kopjes. Hij is soms wat lomp en erg energiek.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Hamish niet bij kleine en/of drukke kinderen, in verband met zijn lompe gedrag en omdat het voor hem te druk en onrustig zal zijn. Hamish wil in zijn nieuwe huisje wel graag naar buiten kunnen.

Eigenzinnig

Hamish is een eigenzinnige kat. Hij is redelijk zelfverzekerd en kan flink blazen als hij het ergens niet mee eens is of er iets gebeurt wat hij niet leuk vindt. Maar echt uithalen doet hij niet. Hij heeft uitdaging nodig. Anders zal hij zich snel gaan vervelen. Een voerspelletje zal hij bijvoorbeeld erg leuk vinden, want Hamish is gek op eten en doet vrijwel alles voor.

Dierentehuis Arnhem en omstreken

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans.
De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdier van de week. Deze week is dat Hamish.
Kijk voor extra informatie op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/hamish.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Heb je interesse? Geef je Hamish een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden