Huisdier van de week: Ontmoet Jason de fret

Foto: Dierentehuis Arnhem en Omstreken

Jason is een mannelijke fret van ongeveer anderhalf jaar oud en een sociaal beestje. Hij is heel vrolijk, speels en kan hele leuke sprintjes trekken en gekke sprongen maken.

Als hij is uitgespeeld dan wil hij in een lekkere slaapzak of hangmat slapen.

Ervaring met fretten

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Jason bij iemand met ervaring met fretten en het liefst niet bij kleine kinderen. Jason krijgt Gastro Intestinal voeding in verband met zijn gevoelige darmen. Hierop doet hij het goed. Stress kan een mogelijke oorzaak zijn van zijn gevoelige darmen. Dus mocht hij straks bij iemand thuis zitten en meer bewegingsvrijheid en aandacht krijgen kan het zijn dat hij weer op gewoon (goede) frettenvoeding kan. Bouw dit dan wel langzaam op.

Een nieuw thuis

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot huisdier van de week. Deze week is dat Jason.
Meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/jason/

Heb je interesse?

Wil je Jason een tweede kans geven? Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861 of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden