Huisdier van de week de gekko Irene

Foto: Dierentehuis-Arnhem-en-omstreken

Irene is een gekko die op zoek is naar een terrarium. Gekko’s zijn een groep van reptielen die behoren tot de hagedissen.

Het zou het beste zijn als iemand al een terrarium heeft en ook enige ervaring.

Gekko

De naam gekko is afgeleid van de klikkende tot gillende geluiden die veel soorten vooral in de paartijd maken. Gekko’s vertonen een enorme variatie aan vormen, kleuren en afmetingen. De meeste gekko’s hebben onopvallende kleuren en zijn goed gecamoufleerd. Bij enkele soorten draagt ook de vorm van het lichaam bij aan de camouflage.

Deze week Irene

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdier van de Week. Deze week is dat Irene.
Meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/irene/.

Heb je interesse? Geef je Irene een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden