Huisdier van de week is het konijn Smokey

Foto: Dierentehuis-Arnhem-en-omstreken

Smokey is een gezellig en sociaal konijn. Hij vindt het heerlijk om lekker los te kunnen lopen en wordt niet blij van hele dagen in een hok zitten.

Als hij losloopt doet hij veel zoomies en binkies. Aaien vindt hij fijn, maar oppakken absoluut niet.

In huis loslopen

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdier van de week. Deze week is dat Smokey.
Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Smokey bij iemand waar hij (de komende tijd in ieder geval) in huis los kan lopen. In het voorjaar kan hij naar buiten.
Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/smokey/

Heb je interesse? Geef  je Smokey een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden