Huisdier van de week: Ontmoet Billy, Baku en Berry

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

De drie ratten (Billy, Baku en Berry) worden samen door Dierentehuis Arnhem en omstreken geplaatst. Het zijn sociale, vrij rustige ratten. Ze zijn graag bij elkaar, maar ook graag in de buurt van hun baasje.

Ze zitten graag bij je en vinden het fijn om geaaid te worden.

Ervaring met ratten

Ook hebben ze graag wat te doen en vinden afwisseling in speelgoed ook erg leuk. Ze slapen het liefst met zijn allen in een slaaphuisje. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst ze bij iemand met ervaring met ratten.

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans.
De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdier van de week. Deze week zijn dat Billy, Baku en Berry.
Kijk voor meer informatie op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/billy-baku-berry/

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861 of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil jr hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden