Snoetje is huisdier van de week

Snoetje heeft soms even wat tijd nodig om aan de nieuwe situatie te wennen. Maar eenmaal gewend is het een enorme knuffelkont.

Ze vindt aandacht heerlijk en wordt graag geaaid.

Stressgevoelig

Snoetje heeft met een andere kat samen geleefd, dit zou weer kunnen, maar is geen must. Ze zal in haar nieuwe thuis naar buiten moeten kunnen. Tevens plaatst Dierentehuis Arnhem en omstreken haar in een rustige omgeving, zonder drukke en/of kleine kinderen, omdat Snoetje erg stressgevoelig is.

Gewoon veel pech gehad

Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdier van de week. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Deze week is Snoetje huisdier van de week. Meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/snoetje/. Of neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Steunen

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans. Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden