Huisdier van de week: gezelligheidsdier Fonzy

Fonzy is een echt gezelligheidsdier. Hij is graag bij je in de buurt. Hij vindt het heerlijk om te knuffelen en geaaid te worden en geeft veel kopjes om aan zijn aandacht te komen.huisdier van de week

Oppakken geen probleem

Oppakken is ook geen probleem bij Fonzy. Hij pakt je dan alleen wel even goed vast met zijn nagels. Hij wil namelijk ook graag naar buiten kunnen. Wekelijks roept het Dierentehuis één of meerdere van de dieren uit tot Huisdier van de week. Deze week is dat Fonzy.
Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad.

Meer informatie

Heb je interesse? Geef je Fonzy een tweede kans? Voor meer informatie kijk hier.
Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden